Smukke og unikke træterrasser – se dem online

By:

Har du og din familie overvejet at afholde sommerferien 2021 inden for landets grænser – og måske endda inden for matriklens rammer? Så er det værd at overveje om ferierejse opsparingen skal investeres i en lækker træterrasse som kan udgøre de perfekte rammer om jeres sommer staycation.

En træterrasse udgør en naturlig overgang mellem huset og haven og fungerer samtidig som solidt underlag for såvel familiens havemøbler som grillen og måske endda udekøkkenet. Og skal udelivet kunne nydes trods regn og blæst kan I med fordel vælge en overdækket terrasse.

Hvem bygger træterrasser på Sjælland?

Leder du efter en faglært tømrer som kan hjælpe dig med at opføre din nye træterrasse kan du med fordel vælge tømrermester Andreas la Cour hvis du er bosat på Sjælland. Andreas la Cour er manden bag Kun Terrasser ApS som udelukkende fremstiller smukke og eksklusive træterrasser til kræsne og kvalitets bevidste kunder.

Når du vælger en træterrasse fra Kun Terrasser ApS er du garanteret kvalitet for pengene. Det betyder at din nye træterrasse ikke kun bliver et nyt fristed for dig og din familie under jeres staycation. Den kommer med sikkerhed også til at repræsentere et kæmpe aktiv for din bolig.

Med en professionelt opført træterrasse som er bygget til at holde vil din bolig nemlig per automatik være mere værd på ejendomsmarkedet. Du kan således betragte din nye træterrasse som en investering i såvel familiens livskvalitet som i din boligs værdi.

Tømrermester Andreas la Cour har igennem de seneste mere end ti år kun beskæftiget sig med at designe, konstruere og opføre skræddersyede træterrasser, fortrinsvis til kunder i Odsherred og i Nordsjælland. Hver enkelt træterrasse fra Andreas la Cours hånd er helt unik og særligt tilpasset den enkelte bolig.

Du kan se et stort udvalg af de flotte og vel designede træterrasser fra Kun Terrasser ApS på hjemmesiden kun-terrasser.dk.

Posted in: Træterrasser