Rådgivning angående boligkøb hos en boligadvokat

By:

Når du køber hus eller lejlighed, er der rigtig meget papirarbejde, som skal overstås. Det kan være fristende blot at skrive under på købsaftalen og få den nærværende handle ud af verden – men køb af bolig er ikke nogen lille beslutning, og kan få store konsekvenser for din fremtidige økonomi, hvis du ikke sætter dig grundigt ind i den relevante dokumentation.

Din boligadvokat kan hjælpe med gennemlæsning af dokumentation

Denne dokumentation kan for eksempel indeholde diverse regnskaber og budgetter for den forening, til hvilken din ejer eller andels lejlighed hører. Disse dokumenter kan indeholde oplysninger om foreningens økonomi, som måske kan have indflydelse på din beslutning om et køb.

Er økonomien i foreningen usund, eller ligger der store projekter ude i fremtiden, som kan få de fælles udgifter – og dermed dine månedlige ydelser – til at stige, kan det påvirke din økonomi. Og er ejendommen behæftet med tvivlsomme eller uvederhæftige lån – for eksempel de såkaldte SWAP lån – er det bare om at holde sig væk.

Men det er ikke sikkert, at du selv kan gennemskue disse dokumenter. Og derfor er det en fordel at have en dygtig boligadvokat ved hånden.

Rådgivning i forbindelse med køb af hus eller lejlighed fra din boligadvokat

Boligadvokaten kan på baggrund af sin kritiske gennemlæsning af denne – og anden – dokumentation yde nøgtern og professionel rådgivning angående dit køb af boligen. Du bør derfor altid sikre dig, at den købsaftale, du underskriver, er forsynet med et såkaldt advokat forbehold. Med et advokat forbehold er du nemlig frit stillet i fjorten dage, og kan springe fra købet uden at det har yderligere omkostninger for dig.

Hvor finder jeg en kompetent boligadvokat?

Hvis du således har brug for hjælp fra en dygtig og billig boligadvokat, kan du finde ham eller hende på eboligadvokat.dk

Posted in: boligadvokat