Pernille Corydon smykker er populære som gaver!

By:

Leder du efter den bedste gave til din kæreste, søster eller veninde? Har du set de utroligt flotte smykker fra mærket Pernille Corydon? De er blevet meget populære, og man ser rigtig mange kvinder gå med dem.

Læs mere om de populære smykker her, og få historien bag brandet og deres fokus på bæredygtighed og æstetiske designs. 

Bag om Pernille Corydon

Det danske mærke designer smykker med skandinavisk stil – og så er de yderst elegante og stilrene. Udtrykket er nærmest minimalistisk. Udført som forgyldte eller i sølv, og i flere af serierne med små søde vedhæng. Inspireret af naturen og designet med respekt for miljøet.

Brandet har skabt utrolig fine smykker i mere end 10 år. De bliver designet i Danmark og produceres på virksomhedens fabrik i Thailand. Der er stor omtanke for at genanvende råmaterialer og forbedre bæredygtigheden i produktionen. 

Alle brandets smykkeæsker er f.eks. også produceret i FSC certificeret papir. Der pakkes i genbrugsplast, og alle materialer til forsendelse er også miljøvenlige. 

En verden af smukke smykker

Pernille Corydon står bag både halskæder, øreringe, ringe, armbånd – ja, alle slags smykker. De har designet et væld af forskellige serier. En af de mest populære serier er Daylight.

Denne indeholder både ringe, armbånd, øreringe og halskæder. Alle har de det samme design med en flot aflang bue med riller i. 

Den perfekte gave

Vil du gerne give en hel fantastisk gave? Skal det være en flot smykke? Så er der virkelig mange muligheder med de fine designs fra Pernille Corydon. 

Du kan shoppe dem i alverdens butikker, men også online. En af de mange online smykkeshops, der forhandler Pernille Corydon smykker, er Fangels. Her finder du et bredt udvalg af brandets udsøgte designs.

Serier som Daylight, Brooklyn og Copenhagen. I sølv, forgyldt, med vedhæng. Du finder både enkle og detaljerede smykker.