Find den bedste plæneklipper

By:

Har du anskaffet dig et hus med have? Så har du masser af hyggelige stunder at se frem til. Især sommerhalvåret byder på masser af havetid. Er din have forsynet med en græsplæne, skal denne blandt andet slås. Og til dette formål skal du bruge en god plæneklipper.

Skal jeg vælge en eldrevet eller benzindrevet plæneklipper?

Når du står for at skulle vælge en plæneklipper er det vigtigt at du holder dig din haves størrelse og beskaffenhed for øje. Afhængig af græsplænens disposition vil der være fordele og ulemper ved at vælge henholdsvis el eller benzin motor i din nye plæneklipper. Selv om det kan være fristende at anskaffe en af de nye smarte elektriske plæneklippere, som er både støjsvage og miljø venlige, kan det ikke altid anbefales at vælge en sådan model.

Hvis din have er stor, eller græsplænen er bakket, vil motoren i en eldrevet plæneklipper sandsynligvis ikke slå til. De moderne benzindrevne modeller er stadig stærkere og mere effektive end de eldrevne af slagsen. Samtidig kan de typisk køre hurtigere hvilket betyder at du kan få græsslåningen overstået i en fart, også selv om du er i besiddelse af en stor have.

Er din have mindre i størrelse, og er græsplænen ganske jævn og plan, kan du dog med stor fordel satse på en eldrevet plæneklipper. En eldrevet plæneklipper anno 2020 vil sagtens kunne klare opgaven til UG med kryds og slange. Og så slipper du for irriterende motorstøj, benzinos og en tank som konstant skal fyldes op.

Hvornår skal jeg vælge en robotplæneklipper?

En robotplæneklipper er for dig som bare allerhelst vil slippe helt og holdent for at slå græs. Denne tjans klarer en robotplæneklipper nemlig helt selv, forudsat at du har sørget for behørig nedfræsning af kanttråd før du sætter plæneklipperen i sving. Du kan læse mere om plæneklippere på husblog.dk

Posted in: plæneklipper