Få den rette hjælp til rydning af dødsbo

By:

Er du blandt de efterlevende til en nyligt afdød, ved du også, at der er et stort arbejde forbundet dermed. Det påhviler som oftest de nærmeste pårørende at forestå praktiske opgaver så som afvikling og opsigelse af diverse abonnementer, konti, forsikringer og pensioner, lige som de efterlevende også bærer ansvaret for at arrangere begravelse eller bisættelse og minde ceremoni, orientere andre pårørende og – sidst, men ikke mindst – sørge for, at den afdødes materielle efterladenskaber bliver skaffet bort på behørig vis.

Dødsboet – som er betegnelsen for den afdødes jordiske gods, altså alle møbler, personlige genstande, bøger kunst med videre i den afdødes hjem – skal ryddes, således at boligen kan komme videre i systemet. Og til dette formål kan det være en rigtig god idé at få professionel assistance.

Rydning af dødsbo – en hård og opslidende opgave

Det kan nemlig være rigtig tungt selv at stå med denne opgave. Midt i sorgen og savnet har man måske ikke den største lyst til at skulle gennemgå et dødsbo, som rummer minder om den afdøde – og som måske endda er eens eget barndomshjem.

Samtidig er det ikke sikkert, at man selv har mulighed for at bortskaffe de effekter, som for eksempel skal på genbrugs stationen eller skal doneres til velgørende formål – især hvis man ikke har en bil eller et anhængertræk på sin bil. Derfor kan det vise sig nødvendigt at få hjælp til denne opgave. Og det er her, den professionelle marskandiser kommer ind i billedet.

Hvordan kan en marskandiser hjælpe mig?

En dygtig marskandiser med autorisation til dødsborydning kan hjælpe dig med at få vurderet diverse effekter i dødsboet, med at bortskaffe dem, der skal til genbrug, og med at få solgt dem, som repræsenterer en monetær værdi. Du kan læse meget mere om rydning af dødsbo på dødsbo-rydning.dk

Posted in: dødsbo