Det er let nu om dage at optage et forbrugslån

By:

Du kender nok det med, at du skal spørge en person om noget, som du ikke er helt sikker på, om det falder i god jord, men du ved, at det er vigtigt for dig.

Du har nemlig tænkt dig at låne nogle penge, men det er ikke fordi, du som sådan er i pengenød, for du har faktisk bare tænkt dig, at du gerne vil forsøde din tilværelse lidt ved at have lidt ekstra penge at gøre godt med.

Der er styr på, at du ved, at du kan betale pengene tilbage med tiden, men du trænger bare til at leve lidt ekstra godt lige nu, hvilket kunne være ved at tage ud at rejse, holde en stor fest eller bare købe en luksusvare til dig selv.

Men du ved også godt, at den slags vil familie og venner nok ikke låne til dig, for det lyder bare som et luksusproblem for dig.

Lån pengene online til et forbrugslån

Næste skridt er måske at booke et møde med banken, hvor du tager dit flotteste jakkesæt på, og så skal der analyseres på dig, om du er værdi til at tage et lån.

Du er en god kunde i banken, men du er ikke en rigmand, men du har en høj uddannelse og fast indkomst.

Men når din bankrådgiver hører, at du overordnet set i hans ører bare vil klatte pengene væk, så bliver der lukket i for pengeboksen til dig.

Du kan komme igen, når det er et lån til et hus, en bil eller noget andet konkret.

Det var hurtigt spild af tid at booke et møde og møde fysisk op i banken; kunne man dog bare optage et lån, uden man skulle se folk fysisk i øjnene.

Det kan du da gøre hos https://ikanobank.dk/kampagnesider/forbrugslaan 

Her bliver der heller ikke stillet spørgsmåls til, hvad du har tænkt dig at bruge pengene til, det er helt op til dig og din egen frihed!

Posted in: Forbrugslån